Hvilke verktøy trengs for å skifte olje?

Hvilke verktøy trengs for å skifte olje?

20. september 2023

verktøy som trengs for oljeskift

Å skifte olje på bilen kan virke som en skremmende oppgave, men med de riktige verktøyene og litt kunnskap er det en jobb du enkelt kan takle hjemme, etter din egen timeplan. Hos JB Tools forstår vi viktigheten av å ha riktig utstyr for å gjøre vedlikeholdsoppgavene dine til en lek. I denne guiden vil vi lede deg gjennom de essensielle verktøyene du trenger for et vellykket DIY-oljeskifte og anbefale noen toppkvalitetsprodukter tilgjengelig på nettstedet vårt for å hjelpe deg i gang.

Skralle, sokkelsett og skrutrekkersett: ryggraden i verktøysettet

vendbar skrallenøkkel skrutrekkersett

For å komme i gang med din DIY-oljeskiftereise, trenger du et pålitelig skralle- og stikkontaktsett. Dette allsidige verktøyet vil hjelpe deg med å fjerne oljetappepluggen og oljefilteret med letthet. Vår anbefaling er  JB Tools 1/4" reversibel skrallenøkkel 46-delers verktøysett, et omfattende sett som inkluderer ulike stikkontaktstørrelser og tilbehør for å sikre at du har riktig verktøy for jobben.

I tillegg er et skrutrekkersett avgjørende for oppgaver som å lirke av det gamle oljefilterets pakning eller fjerne klips og deksler. Å ha et pålitelig sett, som det som er inkludert i JB Tools 46-delers sett, vil gjøre disse oppgavene til en lek.

Nøkler: Stram med presisjon

sunex tools kombinasjonsnøkkelsett

Skiftnøkler er uunnværlige når det gjelder å sikre det nye oljefilteret på plass. De  Sunex Tools 9714a sae kombinasjonsnøkkelsett tilbyr en rekke størrelser, noe som sikrer at du har riktig skiftenøkkel for jobben. Dette settets høykvalitetskonstruksjon betyr at du kan stole på det for årevis med pålitelig bruk.

Vedlikeholdsramper: løft kjøretøyet trygt

Sikkerhet er viktig når du arbeider under kjøretøyet ditt, og vedlikeholdsramper er et must for denne oppgaven. De  Safeguard 69200 20-tonns lastebilramper med T-håndtak gi solid støtte samtidig som den gir enkel tilgang til understellet. Deres holdbare design sikrer din sikkerhet under oljeskifteprosessen.

Hydrauliske gulvjekk- og jekkstativ: Løft med selvtillit

safeguard

Å løfte kjøretøyet fra bakken er et avgjørende trinn i oljeskifteprosessen, og en hydraulisk gulvjekk kombinert med jekkstativ gir stabilitet og sikkerhet. De  K-tool 63094 1,5 tonns racing hydraulisk gulvjekk i aluminium tilbyr lett, men robust konstruksjon, som gjør det enkelt å manøvrere og plassere under kjøretøyet. Par den med Safeguard 63030 3-tonns jekkstativ for ekstra trygghet mens du jobber under bilen.

Vernebriller: Beskytt øynene dine

Sikkerhet skal alltid komme først. Beskytt øynene dine mot sprutende olje og rusk med pålitelige vernebriller. De  3M 11376 leser 2,5 dioptri vernebriller gir ikke bare viktig øyebeskyttelse, men inkluderer også leselinser for å hjelpe deg med å se små detaljer tydelig.

Oljeavløpsbeholder og filler: Hold det rent

k-tool oljeavløpspann

En oljeavløpspanne, for eksempel  K-tool 74645 4-1/4 gallon kapasitet oljeavløpspann, vil fange den gamle oljen,

forhindrer søl og søl. Sørg for å ha rikelig med filler for hånden, som  Kimberly-Clark 75260 Scott Rags in a Box, for opprydding.

DIY Oil Change Tools er hos JB Tools

Å bytte bilens olje kan være et givende gjør-det-selv-prosjekt, og å ha de riktige verktøyene er avgjørende for et jevnt og vellykket oljeskift. Hos JB Tools tilbyr vi et bredt utvalg av høy kvalitet bilverktøy og utstyr for å hjelpe deg i vedlikeholdsprosjektene dine.

Med disse anbefalte verktøyene i arsenalet ditt vil du være godt forberedt til å takle ditt neste oljeskift trygt og effektivt. Ikke vent – ​​kom i gang i dag og nyt tilfredsstillelsen ved å vedlikeholde kjøretøyet på dine premisser.

JB Tools | belønninger