null

JB Tools anmeldelser

Her på JBTools.com er vi stolte av å tilby tusenvis av varer til gode priser. Daglig betjener vi tusenvis av kunder som handler etter unike, vanskelige å finne og normale bildeler. I løpet av de siste årene har mengden kommunikasjon fra kunder økt, og vi har brukt ekstra tid og oppmerksomhet på å svare på hver kommunikasjonsforespørsel som kommer vår vei. Nedenfor har vi listet opp flere nettsteder og tjenester der kundene våre har over 3000+ anmeldelser. Vi håper du snart blir med i vår gruppe fornøyde kunder!
Oppdatert - 24.10.2019


JB Tools google shopping anmeldelser

JB Tools Reviews Google Shopping Reviews


JB Tools BBB-anmeldelser

JB Tools Reviews BBB Reviews


JB Tools eBay-anmeldelser

JB Tools Reviews eBay Reviews


JB Tools Amazon anmeldelser

JB Tools Reviews Amazon Reviews


JB Tools nettsted og produktanmeldelser

Utvalgte anmeldelser
JBTools.com
2017-03-22

Prisene var flotte. Bestillingen min ble delt mellom to varehus og jeg fikk en e-post før ting ble sendt som indikerte at det ville være to pakker som kanskje ikke kommer sammen. De kom i tide eller tidlig. Vil bruke igjen.

2017-03-29

Rask levering, svar fra kundeservice kl. 21.00 og en utmerket pris for varen jeg bestilte. Du kan ikke be om bedre enn det. Jeg vil definitivt anbefale.

2017-01-30

Jeg har kjøpt verktøy (til en verdi av flere tusen dollar) fra JB Tools i mange år, enten fra eBay-butikken eller nettbutikken deres, og liker å tro at jeg har et tillitsforhold til dem. JB har alltid vært konkurransedyktig med sine priser og hjelpsom med mine bestillinger. I en merkelig anledning har en levering gått tapt under transport til Australia. JB har sendt meg en erstatning, uten argument.

2016-12-29

Jeg elsker denne siden, billig og rask levering

2016-12-24

La meg fortelle deg. Disse gutta er de beste. God service, god pris og frakten var gratis og veldig rask.