null

JB Tools anmeldelser

Her på JBTools.com er vi stolte av å tilby tusenvis av varer til gode priser. Daglig betjener vi tusenvis av kunder som handler etter unike, vanskelige å finne og normale bildeler. I løpet av de siste årene har mengden kommunikasjon fra kunder økt, og vi har brukt ekstra tid og oppmerksomhet på å svare på hver kommunikasjonsforespørsel som kommer vår vei. Nedenfor har vi listet opp flere nettsteder og tjenester der kundene våre har over 3000+ anmeldelser. Vi håper du snart blir med i vår gruppe fornøyde kunder!
Oppdatert - 24.10.2019


JB Tools google shopping anmeldelser

JB Tools anmeldelser google shopping anmeldelser


JB Tools BBB-anmeldelser

JB Tools anmeldelser bbb anmeldelser


JB Tools eBay-anmeldelser

JB Tools Anmeldelser eBay Anmeldelser


JB Tools Amazon anmeldelser

JB Tools anmeldelser amazon anmeldelser


JB Tools nettsted og produktanmeldelser

Utvalgte anmeldelser
JBTools.com
2017-03-22

Prisene var gode. Bestillingen min ble delt mellom to varehus og jeg fikk en e-post før ting ble sendt som indikerte at det ville være to pakker som kanskje ikke kommer sammen. De kom i tide eller tidlig. Vil bruke igjen.

2017-03-29

Rask levering, svar fra kundeservice klokken 21.00 og en utmerket pris for varen jeg bestilte. Du kan ikke be om bedre enn det. Jeg vil definitivt anbefale.

2017-01-30

Jeg har kjøpt verktøy (til en verdi av flere tusen dollar) fra JB Tools i mange år, enten fra eBay-butikken eller nettbutikken deres, og liker å tro at jeg har et tillitsforhold til dem. JB har alltid vært konkurransedyktig med sine priser og hjelpsom med mine bestillinger. Ved den merkelige anledningen har en leveranse blitt "tapt" under transport til Australia. JB har sendt meg en erstatning, uten argumenter.

2016-12-29

Jeg elsker denne siden, billig og rask levering

2016-12-24

La meg fortelle deg. Disse gutta er de beste. God service, god pris og frakten var gratis og veldig rask.