Permatex kjemiske produkter

Permatex kjemiske produkter

2. november 2023

permatex kjemikalie

Permatex , et pålitelig navn i ettermarkedsindustrien for biler, er kjent for sine banebrytende limløsninger. Med en legacy som dateres tilbake til 1909, har Permatex konsekvent levert høykvalitetsprodukter, og setter industristandarder for pålitelighet og ytelse. Hos JB Tools er vi stolte av å tilby et omfattende utvalg av Permatex produkter som dekker ulike bil- og industribehov.

Permatex : A Legacy of Excellence

Permatex forpliktelse til innovasjon og kvalitet er tydelig i dets mangfoldige produktlinje. Fra gjengetetningsmidler til sveiselim i plast, Permatex sikrer at hvert produkt oppfyller strenge standarder, noe som gjør dem til et toppvalg for både profesjonelle og gjør-det-selv-entusiaster. Permatex sin dedikasjon til fortreffelighet gjenspeiles i deres bestselgende produkter, som har høstet stor anerkjennelse i bransjen.

Permatex bestselgere

permatex gjengeforsegling

Et av Permatex sine fremragende tilbud tilgjengelig hos JB Tools er  Permatex 80632 14 gjenger tetningsmasse. Denne høyytelses tetningsmassen gir pålitelig tetning for gjengede rørfittings, og sikrer lekkasjefrie forbindelser. Dens eksepsjonelle motstand mot kjemikalier og tøffe miljøer gjør den til en favoritt blant profesjonelle.

En annen toppselger i vår beholdning er  Permatex 25217 rask oransje pimpsteinslotion håndrens. Denne kraftige håndrensen er formulert med naturlige sitrusoljer og pimpstein, og fjerner effektivt gjenstridig fett, skitt og smuss. Den milde, men kraftige formelen etterlater hendene rene og oppfrisket, noe som gjør den til et must for mekanikere og teknikere.

For effektiv smøring og beskyttelse mot korrosjon  Permatex 80078 anti-feste smøremiddel er et ideelt valg. Dette smøremiddelet forhindrer at metalldeler setter seg fast, og sikrer jevn montering og demontering. Dens overlegne ytelse under høye temperaturer og høytrykksforhold gjør den uunnværlig for bil- og industriapplikasjoner.

selvklebende liner permatex

Permatex tilbyr også  Permatex 27828 karosseriverksted for kraftig overdekning og teppelim, et allsidig lim designet spesielt for interiørapplikasjoner i biler. Dens høystyrkeformel gir varig liming, noe som gjør den perfekt for festing av taklister, tepper og andre interiørkomponenter.

I tillegg har  Permatex 84115 5-minutters sveiselim i plast er en rask og pålitelig løsning for liming av ulike plastmaterialer. Den hurtigherdende formelen skaper sterke og holdbare bindinger i løpet av minutter, noe som muliggjør effektive reparasjoner på et bredt spekter av plastoverflater.

JB Tools bærer Permatex og mer

håndrens rask oransje

Hos JB Tools tilbyr vi ikke bare Permatex produkter, men gir også tilgang til andre ledende merker under  Permatex paraply, inkludert Rain-XSpray NineRask oransje, og Slime. Vår forpliktelse til å tilby et omfattende utvalg sikrer at kundene kan finne den perfekte løsningen for deres spesifikke behov.

Permatex 's legacy av fortreffelighet fortsetter å trives gjennom sine innovative produkter, og JB Tools er din pålitelige kilde for tilgang til Permatex sine førsteklasses tilbud. Enten du er en profesjonell mekaniker eller en gjør-det-selv-entusiast, garanterer vårt mangfoldige produktspekter førsteklasses kvalitet og ytelse for alle dine bil- og industriprosjekter.